Vse, kar morate vedeti o TYRELIFE™

Pirelli garancija na pnevmatike

Pnevmatike so ključen del vsakega vozila, saj zagotavljajo varnost in udobje med vožnjo. Pri izbiri pnevmatik je pomembno, da se zanesete na uglednega proizvajalca, ki vam ponuja ne le vrhunsko kakovost pnevmatik, temveč tudi dodatne storitve za brezskrbno vožnjo. Pirelli, eden izmed najprepoznavnejših proizvajalcev pnevmatik na svetu, ponuja svojo edinstveno garancijo na pnevmatike, imenovano TYRELIFE™. V tem članku vam bomo razložili, kaj je TYRELIFE™ in kako lahko izkoristite njegove ugodnosti.

Pirelli TYRELIFE™

FOTO: www.pirelli.com

Kaj je TYRELIFE™?

TYRELIFE™ je posebna storitev, ki jo ponuja Pirelli v povezavi z nakupom njihovih inovativnih pnevmatik. Ta storitev omogoča voznikom ne samo uživanje v izjemni kakovosti pnevmatik Pirelli, temveč tudi brezskrbno vožnjo, saj vam v prvih 24 mesecih po nakupu pnevmatike omogoča enostavno zamenjavo v primeru nepopravljive škode. Vendar, da bi lahko koristili storitve TYRELIFE™, morate izpolnjevati nekaj osnovnih pogojev.

Pogoji za koriščenje garancije TYRELIFE™

 • Nakup vsaj dveh letnih pnevmatik Pirelli za osebno vozilo ali športni terenec (SUV) z premerom 16 palcev ali več pri pooblaščenem partnerju Pirelli.
 • Registracija pnevmatik v roku enega meseca od datuma nakupa. Registracijo lahko izvedete na spletni strani www.tyrelife.at in morate priložiti kopijo računa o nakupu. Originalni račun o nakupu je potrebno shraniti, saj se bodo upoštevale le popolnoma izpolnjene prijave.
 • Storitve TYRELIFE™ so na voljo le za pnevmatike, ki so registrirane na fizične osebe.
Pirelli TYRELIFE™

FOTO: www.pirelli.com

 • V prvih 24 mesecih po datumu nakupa bo Pirelli v celoti zamenjal poškodovano pnevmatiko. Vendar pa ne boste upravičeni do te storitve, če je globina profila pnevmatike manjša od 4 mm ali če je škoda popravljiva. Zamenjavo pnevmatike lahko uveljavljate za škodo, ki jo povzročijo robniki, vrezni predmeti (npr. žeblji, črepinje), ali požar. V primeru poškodbe pnevmatik zaradi požara vam bo Pirelli omogočil zamenjavo največ štirih pnevmatik.
 • Stroški montaže ali uravnoteženja (centriranja) pnevmatik niso vključeni v garancijo TYRELIFE™.
 • Zamenjavo poškodovane pnevmatike bo izvedel le pooblaščen Pirelli partner, pri katerem ste pnevmatiko kupili, in sicer ob predložitvi potrdila TYRELIFE™.
 • Storitve TYRELIFE™ zagotavljajo izključno Pirelli partnerji, ki so navedeni na spletni strani www.pirelli.at/tyrelife. Za dodatne informacije lahko pokličete tudi na telefonsko številko +43 1 250820.
 • Z registracijo v TYRELIFE™ boste samodejno postali član kluba P ZERO™.
Pirelli TYRELIFE™

FOTO: www.pirelli.com

 • Vaši osebni podatki (ime, naslov, rojstni datum, elektronski naslov) bodo obdelani za namene udeležbe v programih zvestobe kupcev, promocijskih akcijah in nagradnih igrah, če boste s tem soglašali ob registraciji.
 • Sodelavci Pirelli in njihovi sorodniki ne smejo sodelovati v tej akciji.
 • Pirelli si pridržuje pravico, da lahko akcijo TYRELIFE™ kadarkoli enostransko prekliče, vendar to ne vpliva na pravico do uveljavljanja storitev TYRELIFE™, ki so jih kupci že pridobili z nakupom pnevmatik.
 • V primeru spornih zadev in pogojev za zamenjavo pnevmatike velja dokazno breme za stranko.

Pirelli TYRELIFE™ je odlična priložnost za voznike, da zmanjšajo skrbi in stroške, povezane s poškodbami pnevmatik. S pravilnim nakupom pnevmatik Pirelli in registracijo v programu TYRELIFE™ lahko uživate v brezskrbni vožnji in se prepustite vrhunski kakovosti, za katero je znan Pirelli. Za več informacij o tej storitvi se obrnite na pooblaščene Pirelli partnerje in izkoristite vse prednosti, ki jih nudi TYRELIFE™.