Imamo Michelinov certifikat kakovosti 2023!

Michelinov certifikat kakovosti je prestižni naziv, ki ga Michelin vsako leto podeljuje prodajnim mestom in vulkanizerskim delavnicam, ki izpolnjujejo visoke standarde kakovosti in zagotavljajo odlično storitev strankam. Certifikat je bil prvič uveden leta 2001 in od takrat je postal prepoznaven simbol za kakovost v avtomobilski industriji.

Michelinov certifikat kakovosti se podeljuje prodajnim mestom in vulkanizerskim delavnicam, ki izpolnjujejo stroge zahteve Michelinovega programa za kakovost. To pomeni, da morajo izpolnjevati visoke standarde storitev in uporabljati najnovejšo tehnologijo in opremo za popravila in vzdrževanje vozil.

Michelinov certifikat kakovosti 2023

Kaj predstavlja Michelinov certifikat kakovosti?

Certifikat je potrebno vsako leto ponovno pridobiti, saj Michelin želi zagotoviti, da prodajna mesta in vulkanizerske delavnice ohranjajo visoke standarde kakovosti in zagotavljajo odlično storitev strankam tudi v prihodnosti. Poleg tega se vsako leto spreminjajo in izboljšujejo tehnologije in postopki v avtomobilski industriji, zato morajo prodajna mesta in vulkanizerske delavnice slediti tem spremembam in se prilagajati.

Michelinov certifikat kakovosti lahko pridobijo prodajna mesta in vulkanizerske delavnice, ki izpolnjujejo zahteve Michelinovega programa za kakovost. To so običajno prodajna mesta in vulkanizerske delavnice, ki prodajajo in nameščajo Michelinove pnevmatike. Certifikat pomeni, da so prodajna mesta in vulkanizerske delavnice visoko usposobljene in uporabljajo najnovejšo tehnologijo in opremo za popravila in vzdrževanje vozil, kar zagotavlja odlično storitev strankam.

avtomojster

V skladu s Michelinovim programom za kakovost je certifikat znak, da je prodajno mesto ali vulkanizerska delavnica zavezana zagotavljati vrhunsko storitev strankam in zagotavljati visoko kakovost popravil in vzdr ževanja vozil. Poleg tega lahko imajo prodajna mesta in vulkanizerske delavnice tudi dodatne certifikate, ki potrjujejo njihovo strokovnost in kakovost storitev, kot so na primer certifikati proizvajalcev avtomobilov.

Pridobitev Michelinovega certifikata kakovosti je za prodajna mesta in vulkanizerske delavnice pomemben dosežek, saj jim omogoča, da se izkažejo pred strankami kot zanesljiv in strokoven ponudnik storitev. Certifikat lahko pomaga tudi pri privabljanju novih strank in ohranjanju obstoječih.

Michelin je znan po svojih visokih standardih kakovosti in inovacijah v avtomobilski industriji. Michelinov certifikat kakovosti je eden izmed načinov, s katerim podjetje zagotavlja, da se ti standardi in inovacije uporabljajo tudi na prodajnih mestih in v vulkanizerskih delavnicah po vsem svetu.

Michelinov certifikat kakovosti 22 - 23

 

Kako pridobiti Michelinov certifikat kakovosti?

Da bi vulkanizerska delavnica lahko pridobila Michelinov certifikat kakovosti, mora izpolnjevati določene zahteve. Te zahteve se nanašajo na kakovost storitev, strokovnost zaposlenih, varnost in okoljske standarde.

  • Ena izmed zahtev je zagotavljanje kakovostnih storitev strankam. To vključuje kakovostno svetovanje, strokovno montažo in demontažo pnevmatik, ravnanje z uporabljenimi pnevmatikami in skrb za udobje in varnost strank med postopki vulkaniziranja.
  • Druga zahteva se nanaša na strokovnost zaposlenih. Delavci v vulkanizerski delavnici morajo imeti ustrezna znanja in izkušnje, s katerimi lahko zagotovijo kakovostno storitev strankam. Poleg tega morajo biti zaposleni redno usposobljeni in izobraževani o novih tehnologijah in izdelkih.
  • Tretja zahteva se nanaša na varnost in okoljske standarde. Vulkanizerska delavnica mora upoštevati varnostne standarde in zagotavljati varno in zdravo delovno okolje za zaposlene. Poleg tega morajo biti odpadki in ostanki pnevmatik ustrezno zbrani in reciklirani v skladu z okoljskimi standardi.

Michelinov certifikat kakovosti je pomemben znak za naše prodajno mesto in vulkanizersko delavnico, saj pomeni, da izpolnjujemo visoke standarde kakovosti in zagotavljamo odlično storitev strankam. Certifikat je priznanje za našo strokovnost in predanost.