Avtomojstrov vodič po vulkanizerskih storitvah

Kaj lahko pričakujete v delavnici Avtomojster

V podjetju Avtomojster, ki je tudi Michelin-certificirano prodajno mesto, nudimo celovit nabor vulkanizerskih storitev za vse vrste vozil. Naš cilj je zagotoviti vrhunsko kakovost in varnost pri vzdrževanju vaših pnevmatik in platišč. V nadaljevanju vam predstavljamo ključne storitve, ki jih ponujamo, in razložimo, kako vsaka od njih prispeva k boljšemu delovanju in varnosti vašega vozila.

Prodaja in popravilo pnevmatik

Naše storitve se začnejo s prodajo in popravilom avtomobilskih in tovornih pnevmatik vseh proizvajalcev, pri čemer se osredotočamo na vodilni znamki Michelin in Continental. Zagotavljamo kakovostne pnevmatike, ki so ključne za varno in učinkovito vožnjo.

Menjava pnevmatik

Menjava pnevmatik je bistvena za prilagajanje sezonskim spremembam in zagotavljanje optimalnega oprijema. Naše ekipe so usposobljene za hitro in natančno menjavo pnevmatik, pri čemer upoštevamo specifike vašega vozila.

Avtomojstrov vodič po vulkanizerskih storitvah

Popravilo platišč z novim strojem za struženje platišč

Platišča so pomemben estetski in funkcionalni del vašega vozila. Naša najsodobnejša oprema omogoča kakovostno popravilo platišč, vključno z natančnim struženjem, ki obnovi izgled in funkcionalnost vaših platišč.

Optična nastavitev podvozja

Optična nastavitev podvozja je ključna za zagotavljanje pravilne usmerjenosti koles. Z našo 3D tehnologijo zagotavljamo natančno in zanesljivo nastavitev, ki izboljša vodljivost in zmanjšuje obrabo pnevmatik.

Sezonska hramba pnevmatik

Ponujamo tudi storitev sezonske hrambe pnevmatik, kjer vaše pnevmatike shranimo v optimalnih pogojih, da ohranijo kakovost in so pripravljene na naslednjo sezono.

Avtomojstrov vodič po vulkanizerskih storitvah

Pranje in čiščenje ALU platišč

Vaša vozila lahko ohranijo sijaj z našo storitvijo pranja in čiščenja ALU platišč. Ta storitev ne samo izboljša videz vašega vozila, ampak tudi preprečuje nabiranje umazanije, ki lahko vpliva na delovanje platišč.

Prodaja in popravilo ALU platišč

Poleg pnevmatik ponujamo tudi široko izbiro kakovostnih in ugodnih ALU platišč različnih priznanih proizvajalcev. Naše izkušeno osebje vam bo pomagalo izbrati platišča, ki so najbolj primerna za vaše vozilo.

Zakaj izbrati Avtomojster?

Zagotavljamo visoko kakovost storitev, izvedenih s strani strokovnih in izkušenih zaposlenih, uporabo kakovostnih materialov, sodobno servisno opremo in Michelinov certifikat kakovosti. Prav tako nudimo možnost nakupa na obroke z Diners Club.

Avtomojstrov vodič po vulkanizerskih storitvah

V vulkanizerski delavnici Avtomojster se zavzemamo za celovito skrb vašega vozila. Od prodaje do popravil, od menjanja gum do sodobnih postopkov uravnoteženja koles – pri nas boste našli vse potrebno za zagotavljanje varnosti in učinkovitosti vašega vozila. Obiščite nas in izkusite kakovost storitev, ki jim zaupajo številni zadovoljni stranke.